Somalia

View listings

somalia.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Somalia

Fastighet till salu i Somalia

Somalia är en östafrikansk stat som ligger i Afrikas horn. Den gränsar Djibouti till norr, Etiopien i väster och Kenya i sydväst.

Dess huvudstad är Mogadishu.

Situationen på den somaliska fastighetsmarknaden är inte lätt på grund av de civila krigarna i landet sedan 1991, men trots detta är det en av de växande sektorerna i Somalias ekonomi.

Om du letar efter egendom till salu i Somalia är de viktigaste faktorerna för efterfrågan på fastighetsutveckling den politiska stabiliteten som skapat en gynnsam miljö och som ett resultat har lockat utlänningar att köpa fastigheter till salu i Somalia.

Det finns olika investeringsmöjligheter inom sektorn tack vare tillväxten av byggandet av bostadsfastigheter och lägenheter och andra lokaler.

För de som är villiga att köpa fastigheter till salu i Somalia har återgången till fred och bildandet av en federal regering medfört stabilitet i ekonomin, vilket innebär att området är säkert för långsiktiga investeringar. Regeringen investerar i infrastruktur som vägar, järnvägar, hamnar och kommunikationsvägar.

De mest intressanta städerna från fastighetsmarknaden och antalet fastigheter till salu i Somalia är Berbera, Mogadishu och Bosaso.

Staden Berbera är nära kopplad till dess merkantila förflutna och staden är fortfarande känd som den största hamnen i Afrikas horn.

Mogadishu är huvudstaden, erbjuder flera möjligheter till egendom till salu i Somalia, men situationen är ännu inte lätt och erbjudandet är inte så stort.

 Bosaso är en mycket livlig stad, har cirka 700 000 invånare och växer ständigt.

Nya skolor och infrastruktur har byggts, och Dubai har bidragit genom att investera miljoner dollar på den lokala flygplatsen.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB